Grått och trist

Idag kommer det nog inte ens att bli ljust...alldeles grått och disigt!!
Läste tidigare i veckan om några forskare som trodde att de kanske kunde ha ett botemedel mot alzheimer inom tio år, tänk om man kunde få tro på att pappa kunde bli frisk om tio år igen...

I eftermiddag kommer Camilla och barnen, något som både jag och Arvid ser fram mot, annars har veckan hittills varit bara jättejobbig!! Hoppas helgen blir mera upplyftande!

Arbetsveckan slut!!

Arvid störtade på väg uppför trappan och har en jättefläskläpp och jack på både in och utsidan, men eftersom glassbilen varit här idag så finns det ju lindring...=)
Nu ska vi och hämta paket, två Fisher Price telefoner från Tradera. Ska bara köpa leksaker därifrån i fortsättningen till barnen, mycket roligare med gamla leksaker och definitivt mycket billigare!! Daniel är och jagar i det här fina vädret och jag har all mockning kvar sen när vi kommer hem, brrrrr vill inte alls gå ut i det här vädret.
Trulza har varit hos veterinärn idag, fått spruta och tatuering i örat. Barnen var med och lekte i väntrummet och hade fruktstunden där=)

Hörs sen!!

en tupp mindre...

...har vi nu! Den ena av de tre Blommetupparna fick göra sin sista resa idag! Han och den stora vita brahmatuppen(som vi ska behålla) har börjat bråka nåt enormt och han har även tittat lite snett på oss tycker jag, så nu var det dags. Arvid sover framför TVn och Daniel är på älgjakt så det var bara att passa på...uhhhh! Inte alls roligt men nödvändigt annars har de ihjäl varandra och då kanske det blir fel tupp som ryker med.

Vi har haft en underbar dag ute i Olstorp idag, jag och dagbarnen. Ätit matsäck, grillat korv och gått 20 minuter resp 60 minuter för att få ett litet märke som heter "Gångpolaren". Jättehärligt väder!
Imorgon ska vi till lokalen i Ljung och det är min tur att laga mat...korvgryta, fast jag gör den nog imorgonbitti.

Nu ska jag ut och ta in mina små hästar!!

Update...äntligen

Nu var det ett tag sen...
Löven har börjat falla, fast lika många sitter fortfarande kvar...bara att fortsätta kratta ett tag till alltså.
Bibbi, Cindy och Amaretto har fått komma in nu och det är rätt så mysigt även om det ger mer jobb med mockning osv. Totte fick ju såklart också flytta in!!!
Ankungarna har blivit så stora att de flyttat ut till dammen och de andra ankorna. Väldigt spännande att se ankor som inte simmat förut fara omkring i vattnet som tokiga...=)
Kycklingarna har också växt, tupparna har blivit tuppiga och vissa utvalda kommer att få sluta sina dagar inom kort...om ingen vill ha dem.
Lilla Sparris växer, har just avslutat sin "Vardagssamarbete"-kurs och börjar på "Personspår" i november, kul!
Blue är kvar på sitt inkörningsbete, kommer hem på söndag.
Älgjakten började idag, så när Daniel kommer hem vet jag inte...=)
Jag vet faktiskt just inte vad jag ska skriva mer så jag tror jag återkommer en annan dag!!!
Ha det gott!!!

RSS 2.0